Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Siedziałem na Graalu koło dwóch lat, w tym czasie kilka razy wyszedłem i wszedłem. Jestem na dużym plusie lecz spółka dużo straciła w moich oczach podczas zamieszania z SuperFish i braku jakiś działań od pona droku. Mimo to ciągle oceniam ją jako potencjalnie wzrostową lecz od kilku miesięcy NIC się tu nie działo. Szkoda czasu, wyskoczyłem przy 15zł, jednym pakietem ktoś zassał moje akcje co mnie zdziwiło :) . To co tu zarobiłem wsadziłem w AB.PL a kapitał w DUDĘ. Liczę że tam szybciej i więcej zarobię. Ileż można jeść ryby? :)
Co do Trakcji to wyszedłem z niej przy 1,32 miesiąc temu z ponad 100% zarobkiem i jestem znowu, ale o wiele niższym pakietem. No i Agroton podobny pakiet. Te dwie spółki czysto spekulacyjnie. Do tego IPX, Forte, Amica, Kredyt Incaso, Wsio długoterminowo.