Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wszystko to prawda wpier..... w zacha sporo kasy. Praktycznie jest, nie do odrobienia moja strata, patrząc na konto śmiać mi się chce z tego co zostało. Ale skoro my straciliśmy to ktoś zarobił. Jestem w takiej sytuacji,, że wystarczyło by na wycieczkę dla ośmiu osób na kanary. Może zaproszę rodzinę:) Prezesi pewnie nie mają takich dylematów. Szkoda tylko że im apetyt rośnie w miarę jedzenia a spółkę tą traktują jako maszynkę do wyrównywania strat. Oczywiście naszym kosztem.