Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pierwszy raz wyplacilem srodki. No i...... uhhh doszly!!!!!.Ale nie na czas!!!!!!!.Nie do trzech dni jak zapewniali tylko po 13 dniach.Ale spokojnie.winowajca byl bank.Pytalem sie ludzi z trading co mam robic bo ....... - bez problemu udzielali mi wskazowek..I nawet gdy firma przesylajaca kase na nasze konta cos by zrobila nie tak.trading pomoze ODZYSKAC KASE..Przynajmiej tak zapewniali.ja osobiscie sprobuje jeszcze pograc i powyplacac srodki.jak bedzie ok.to zaryzykuje zagrac za wieksza kwote.a tek ogolem?fajna gra przestronna ,tylko troche uboga.moglo by byc wiecej instrumentow do gry.