Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Słuchajcie Przyjaciele , nie chce być powodem nieporozumień i nie chcę też udowadniać że spółka nie ma szans. Nie lubię jednak wciskania kitu , co chyba rozumiecie. Przedstawiłem sprawę jak ją widzę nie po to żeby zaszkodzić spółce , bo nic z tego nie mam. Może nawet przeciwnie. Ale .... Prośba jest taka żeby oceniać sprawę trzeźwo. Wszystkim i także sobie życzę żeby ten czwarty raport był obiecujący i rokujący.
Słowo do Darosa , palacz nie palacz , kotłownia , węgiel itd... Nie obrażam się na Ciebie bo widzę że jesteś w lekkiej desperacji co też rozumiem. Bez względu na to jakie są tego przesłanki. Nie wieszaj jednak analityk ( jaki by on nie był) na suchej gałęzi tylko dlatego że Ci jego opinia nie pasuje.