Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2014-01-11 o godz. 13:50 ~egzorrcysta napisał(a):
> Tępy jesteś. Świat bije rekordy na indeksach.
a nasz rynek
> nie bez powodu jest tak słaby
pomyśl.dlaczego.źłe ziarno
> zostało zasiane.
a to wszystko za sprawą .wspaniałych
> rządzących
i dym związany z OFE.Ale ty jesteś
> zaślepiony.nic nie widzisz
ścągni te klapki i pomyśl chodź
> raz.
Na dalsze Twoje posty nie zamierzam
> odpowiadać.poniewaź
uwaźam źe jesteś zaślepiony i tak nic
> do Ciebie nie dotrze.pozdr
Nie pisz że ktoś jest tępy bo ma inne zdanie od twojego. Widzę że swiat jest na szczytach a rynek polski daleko z tyłu. Ale to nie Ja jestem ślepy a raczej Ty, bo jakbyś popatrzył trochę głębiej to widać, że z tyłu są wszystkie rynki wschodzące. Nie wiem od kiedy inwestujesz na giełdzie, ale chyba niezbyt długo i smiem twierdzić że to pierwszy kryzys i załamanie na giełdach odkąd się tym zajmujesz. Mimo wszystko powinienes wiedzieć że po krachach najpierw szczyty biją rynki rozwinięte a dopiero na koncu jak gospodarki są już mocno rozpędzone, z impetem szczyty wszechczsów biją rynki wschodzące. To samo tyczy się pojedynczych spółek. Najpier szczyty osiągają największe spółki, a gdy one wchodzą w fazę korekty i następnie konsolidacji, szczyty biją te najmniejsze. Ten cały proces trwa kilka ładnych lat.
I jeszcze raz proszę, nie pisz że ktoś jest tępy i zaślepiony, bo może się okazać za rok może dwa, że to Ty byłeś tępy i zaślepiony kryzysem.