bolec-bolcowaty-turboleszcz

co do potencjalnego spotkania , to ja jak najbardziej - zwłaszcza gdyby się okazało ,że moje wyjazdy ustaną na jakiś czas lub nawet na dobre

na nagrody dla pierwszej trójki nie mam jeszcze oryginalnego pomysłu , choć chodzi mi kilka po głowie i zaczyna dojrzewać , natomiast tak na szybko to mogą to być te flaszki , które ostatnio kupiłem , gdyż w tak promocyjnej cenie , to zakupiłem po zgrzewce ( lub więcej ! ) Żubrówki 1 litr, Finlandii 1litr, Absoluta 0,7 litra i Żytka 0,5 litra.. "żytko" to tak dla tego 4-go miejsca , na pocieszenie :-)...reszta pije piwko...albo 2

ceny były odpowiednio : 35, 25 zł ; 49,89 zł ; 30,00 zł i 15,75 zł !!! teraz już ciężko będzie je pobić , nawet na promocji - i nie żebym był jakimś nałogiem , ale tak przezornie dobrze mieć kilka ( -dziesiąt ) butelek w małym barku ( piwnicy .... ) - jakem Bolec :-)
pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.