Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zapraszam wszystkich którzy chcą powiedzieć NIE spekulacji kursowi naszej WESTY i traktują tę inwestycję jako coś pewnego, walor który da zarobić w mniej bądź bardziej odległej przyszłośći. Ja nie dam się wysiudać z moich akcji byle spekulantom, dlatego ustawiam zlecenie moich 190 000 akcji z terminem ważności 31.12.2014 na 9zł 99gr.
Traktuję inwestycję w Westę jako inwestycję długoterminową z wysokim potencjałem wzrostu. Myślę, że jak emocje z finansami Westy opadną i spółka przetrwa, to w ciągu 2-3 lat będziemy mieli kurs powyżej 5zł. A wtedy przypomnę wszystkim niedowiarkom post z 2 stycznia 2014r. Zapraszam wszystkich inwestorów do składania zleceń sprzedaży po 9,99zł. Niech spekuła zobaczy naszą siłę! Zobaczymy też sami jaką popularność i wpływ ma forum bankiera. Zapraszam do elitarnego klubu inwestora Westa 9,99zł. Wszystkie zlecenia sprzedaży można oglądać na interii:
http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=7831&zl=V