Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
po raz kolejny powtarzam, że na wesście nie działa AT. żeby mówić o AT muszą być obroty a tutaj ich brak. o AT można mówić na kghmie, na tauronie i tp. ale nie na weście. sam kupiłem westę bo zasugerowałem się wpisami moon diala- wcześniej czytałem jego opinie na temat kghmu, no ale w końcu sam sobie jestem winny- podstawowa zasada- nie opieraj się na opiniach innych, kieruj si,ę zdrowym rozsądkiem i....muszę powiedzieć, że w pewnym sensie jestem moondialowi wdzięczny, bo od kilkunastu lat po raz pierwszy na powaznie przyjrzałem się fibo i falom elliotta i po raz pierwszy zobaczyłem to co przez tyle lat ignorowałem. westy pozbyłem się w maju. na gpw spojrzałem z trochę innej perspektywy. znalazłem inne możliwości zarabiania. a wszystko to dzięki wtpopie z westą. pozdrowienia dla moondiala;). i jeszcze jedno Panowie: najtrudniej przyznać się do własnych blędów, ale jeśli ktoś już to zrobi, to jest to pierwszy krok na drodze do wyjścia na prostą