Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2013-12-21 o godz. 11:10 ~zen napisał(a):
> jesteś żałosna kreatura , naganiacz pierwszej wody !!!
> wiesz tyle o inwestowaniu co nic !!! taki z ciebie forumowy
> pajac nic więcej !! twoje wpisy nie wnoszą nic nowego a
> więc zamilcz pajacu !!
Masz identyczną metodę dyskusji do JApana, gdy post jest za mądry i tobie niezbyt wygodny to go kasujesz. Honor zgubiłeś w ubikacji?
Powtórzę ten post, tam nie było nic obrażliwego. Wyzywasz mnie, ja cię proszę, żebys mi przytoczył jeden swój merytoryczny wpis oraz mój wpis, gdzie namawiam kogokolwiek do zakupu jakichkolwiek akcji, żebyś mi przytoczył choć jeden tytuł wątku, który ja założyłem a ja cię publicznie przeproszę. Jak nie przytoczysz i nie znajdziesz, to sam jesteś pajacem i dupkiem na dodatek, masz szanse mi zarzucić kłamstwa a ty wątek kasujesz. Tak czyni albo niedorozwój umysłowy albo tchórz, a jakby o zwierzę chodziło to smierdziel pospolity. To, że kasy nie masz i chcesz zarobić, to normalne ale kieruj się żeby to uzyskać, własnym rozumem, jeżeli go posiadasz.
Poza tym jak cię moje posty denerwują, to ich nie czytaj a nie likwiduj, bo ja twoich wyzwisk pod moim adresem nie likwiduję. Bądż facetem co coś w majtach nosi.
,