Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
moi drodzy przestańcie wypisywać jakieś bzdury na tym forum, że wy kupujecie akcje tej spółki czy zamierzacie je kupić, bo po obrotach i wzrostach wogóle tego nie widać.
ja ostatnio przez kilka dni praktycznie kupowałem sam i uzbierałem w sumie ze 160 000 tys akcji. więc śpiewka, że nie można kupić tych akcji, bo nikt nie sprzedaje też wydaje się być trochę głupia.
a co do spółki to perspektywy ma totalnie dobre, sama zamierza wypracować zysk i niech tylko około 10 % przychodów firmy Qumak przejdzie na nią to niedługo zobaczymy tutaj niezłe zyski, które za 2, może 3 lata pokryją zainwestowany przez nas kapitał.
a zła komunikacja to też jest głupi argument, bo ja i zapewne wiele zainteresowanych akcjonariuszy wie co dokładnie dzieje się w spółce, bo na bieżąco ona informuje nas o swoich działaniach.