Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
77K po 0,91 no chyba się zaczeło !!! Teraz PKC codziennie, taki coś pamiętam na PC guard kiedy w tydzień poszedł 1400% up :) stare piękne czasy, pewnie pamiętacie :)
To była hossa, wszystko rosło jak na drożdżach, szkoda, że wówczas nie miałem oszczędności na inwestycję i ryzyka jak teraz gdy z 0,84 spada się do 0,09 i czeka na wzrost do 0,91 :) prawie rok. Ech jak będzie 8 zł i poparte inwestycjami to szacun dla nas akcjonariuszy. Jedyne co to że nie obracałem tym walorem i nie miałem sianka aby dokupować na niższych poziomach.