Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Na początku gdy przyjmowałem się do ofe , ajent który mnie zapisywał do ofe zapewniał, że po przejściu na emeryturę mogę 1/3 zgromadzonych środków wypłacić. Było to również wprospektach .Kto mi to wypłaci skoro środki przelewane są do zus ,a pozostało mi 3 lata do emerytury. Dziś na ten temat cisza, może ktoś wie na ten temat więcej.Będzie to miało wpływ na to czy pozostaje w ofe, a szczególnie powinno na tym zależećofe.