timo_maestro

z doskoku, do baaardzo nerwowych kolegów.....

moja dobra rada - jeżeli rzeczywiście tak bardzo wierzycie we wpływ swojego pisania na decyzje inwestycyjne akcjonariuszy i przyjęliście "strategię" intensywnego naganiania na spadki, to dajcie sobie spokój z personalnymi atakami na moją skromną osobę...

Robicie mi w ten sposób znakomitą reklamę.

Teraz zaintrygowani merytoryczną stroną pyskówek na tym wątku mogą po prostu poczytać z ciekawości moje posty i stwierdzą, że delikatnie mówiąc - rozmijacie się z prawdą.... Ja od cirka pół roku piszę o koniecznym spokoju i stopniowych wzrostach. Wychwyciłem sztuczną podbitkę, która w konsekwencji spowodowała opóźnienie wzrostów i niedoszacowanie, chociaż początkowo niewielu wiedziało, o co mi chodzi. Nikt, kto słuchał moich rad o zasadności zakupów na spadkach z 3,60 do 2,80 nie czuje się, jak sądzę, zawiedziony. To wszystko można obecnie sprawdzić. Więc............ :))
Tak że w sumie - dzięki za reklamę.
Sami windujecie mnie do roli mentora z autorytetem.

PS. "maestro" w moim nicku dotyczy muzyki, dokleiła mi to pewna przesympatyczna osoba na zupełnie innym forum wiele lat temu. Tak już zostało, to nie bufonada giełdowa. :) Pewnie często jest to tak odbierane, ale nie zmienię tego i już... :D Dla mnie to wiele miłych wspomnień.

Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.