Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cruz, został wywołany do tablicy więc odpowiada. Oczywiście, że czytałem Twoją odpowiedź i oczywiście masz swoje racje, ale myślę, że to jeszcze nie teraz. Co do tematu kiedy to przyznam się sam nie wiem. Napewno będzie to widać po zleceniach zakupu.
Nie ekscytowałbym się dzisiejszym wzrostem na pewno nie jest to ten wielki odpał pod info. Uwierzcie mi, gdy rzeczywiście coś się w temacie żuka ruszy będzie to widać. Jeszczze nie ten momement.
Jak zauważycie jakieś kilka dni temu po opoblikowaniu raportu pisałem, że będzie rosło nawet do 32zł może nawet 33-34 choć w to wątpie.
Dlaczego dzisiaj urosło i do końca tygodniu urośnie??
Moja myśl jest taka:
1) Koniec miesiąca i podbitka fundu pod wyniki na koniec miesiąca. Premie za coś trzeba brać, klientów przyciągać świetnymi wynikami.
2) Próba zrobienia sztucznego popytu - nie oszukujmy się realnego popytu nie było - wtedy kurs poszedłby jakieś 10% przy tych obrotach.
Jaki tego morał.
Próbują nagonić inwestorów opychać akcje po 30, 32, następnie znowu zjazd do 28 zł i jak ktoś i jak łatwo policzyć jak komuś zjedzie z 32 na 28 czyli kilknaćie procent to odda fundowi akcje po 28 i znowu kółeczko...
Póki nie będzie info to nici.... z tego będą....