Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kolego!
Ja dzwonilem do spolki niecale dwa tygodnie temu o czym poinformowalem i dowiedzialem sie, ze obecnie czekamy tylko i wylacznie na harmonogram. Co tu jeszcze dodac mozna? Aha, napisze jeszcze,ze udalo mi sie to po raz pierwszy w zyciu a probowalem wiele razy. Tak wiec do tej pory moglem przypuszczac ,ze ich po prostu nie ma, strona jest lipna, podobnie jak prezes, Kukolewski czy kto tam jeszcze - analogicznie do twych obiekcji odnosnie Promethusa. O podpisaniu umowy z bankiem Depend informowal w oficjalnych komunikatach, a musisz wiedziec, ze obecnie Rozlucki ostro sie wzial za rynek NC i kazdy oficjalny komunikat musi byc zatwierdzony przez GPW o czym byc moze nie wiesz a wiem ja. Pojawiles sie jak efemeryda po kilku miesiacach nieobecnosci i ni stad ni zowad siejesz coraz bardziej watpliwosci. W jakim celu pytam, ta mala czesc wywalajacych to moga byc wlasnie inwestorzy, ktorzy podejmuja decyzje na podstawie bankiera i wpisow takich detektywow jak ty. Ja radze ci, ze jesli masz wciaz jakies srodki to wroc do nas jako syn marnotrawny bo masz szanse odrobic straty po Krawcowych weglowych basniach i tym Midasie z PMI co 15 tys zlotych monet dziennie sprzedawal. Kiedys pisalem na forum PMI wlasnie,ze to pachnie bardzo zle jak roslo praktycznie pod falszywe komunikaty to zostalem zakrzyczany i nabluzgano mi. Dalem spokoj, wyszedlem, troche zarobilem a zobacz co sie stalo, ludzie stracili praktycznie wszystko. Tutaj sytuacja jest diametrialnie rozna. Firma nie zamierza wypuszczac emisji i nie opowiada farmazonow aby ludziom sprzedac papierowe marzenia. Starala sie o kredyt , dlugo i w bolach to przebiegalo jednak wszystko sie ma ku szczesliwemu koncowi. Niedlugo wszyscy tj Depend i akcjonariusze na tym skorzystamy. Radze sie przylaczyc poki czas.