Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Gimbo od zawsze się z Tobą zgadzałem. Jak ktoś woli przespać całą hosse czekając na info to jego sprawa. Najbardziej irytujące jest zachowanie WN, który nie potrafi przyznać się do błędu - to taki typ inwestora, który uwielbia mieć zawsze racje- nawet jeśli jej nie ma. W taki oto sposób uważa się za nieomylnego.
Co do samego info - k@@@@@ ile Wy o tym już piszecie, to jest żałosne, przestańcie bredzić - jakie info i zarząd sprzedał po 28 zł mając w zanadrzu info...., które jak piszecie wywinduje spółke na 60zł. Hahah nie rozśmieszaj mnie - nikt dobrowolnie nie zrezygnowałby z kilku milionów kasy więcej - WIĘC PROSZĘ CHŁOPIE PRZESTAŃ BREDZIĆ I WPROWADZAĆ LUDZI W BŁĄD - TAK JAK PHOENIXA.
Swoją droga ciekaw jestem co powiecie jak do końca listopada nie będzie info - a przypominam, że miały być nawet dwa. To pewnie będzie teraz grudzień..... - żałosne to jest.
Jak chcecie mieć żuka to proszę bardzo, ale przestańcie pisać o info, dundamentach, kontraktach bo tego nie ma i pewnie nie będzie - nawet chciałbym się mylić, byście zarobili bo Wam źle nie życze, ale opanujcie się ludzie.
Drwicie z wszystkich na około, ale to oni zarabiają, a Wy tu się kisicie. Obrót śmieszny, ktoś skupuje i jest kilka transakcji dziennie - no proszę Was litości....
Co do Phoenixa - moja rada jeśli nie chcesz mieć akcji to wywalaj pakiety po 50 sztuk. Pewnie coś stracisz, ale jest szansa jeszcze zarobić na innych spółkach - Twoja decyzja.
P.S. Gimbo co do AMC, to będzie niezła jazda na północ - tak mi się wydaje :)