Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak chcesz sie dowiedziec czego sie dowiedział NWA to jeszcze raz uwaznie przeczytaj to co napisał. To że NWA nie ma akcji to mozna wyczytac, Wariat czy cos sprzedawał a jezeli tak to ile nie mam pojecia bo nie sledze na bierzaco forum wiec nie chce dego sie ustosunkowywac a jakies sugestie na temat tego ze ja nie mam prawie wogole to sobie odpusc bo pewnie mam wiecej niz ty i kilku podobnych do Ciebie razem wzietych. I ostatanie sugerowanie ze jezeli ktos nie ma akcji to jest idiota zostaw sobie dla siebie bo to kto nim jest dopiero sie okaze o ile wogole bedzie mozna tak to nazwac... sa osoby które NC omijaja z daleka i ka jak najbardziej ich rozumiem ale nigdy idiotami bym ich nie okreslil juz predzej odwrotnie ;] Tym czasem ucinam moja oktywnosc na forum do czasu kolejnych komunikatow i mozliwosci wypowiedzenia sie w konkretnej sprawie.