Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
oczywiście mógłbym teraz napisać sto zdać podważających to co piszesz... ale nie w jednym masz racje... niech każdy posługuje się tym co czuje i co jest wg niego dobre. Do inwestycji na GPW nie potrzebne mi są żadne modele tylko raczej teorie psychologiczne ale to już inny mega szeroki temat, chociaż mega powiązana - jedyny Nobel z psychologii dla ekonomistów :))
mimo wszystko też pozdrawiam jak widać trafia się jeden uczestnik na sto na tym forum który jednak nie ma siana zamiast mózgu.
EFH jest w piachu a to co obserwujesz od roku to powolne zżeranie go przez robaki. Trochę to jeszcze potrwa ale ja o koniec jestem spokojny:) Cała ta spółka powstała tylko w jednym celu i dopóki ma ten cel przynosić jest ok, a że nadal coś tam jeszcze można "wynieść" to muzyka gra... Lista jest długa - debiut z przekrętem na wartościach niematerialnych, potem helikoptery, idemik, Leszczu, zbawca Riad, arabowie, teraz Cefarm... Czasami jak piszę na tym forum to mam wrażenie, że tylko mi to się układa jeden SUPER logiczny ciąg...
Przemyślałem - pozdrawiam jednak bez mimo wszystko. KROPKA