~Hit

Ewidentnie jest 1 inwestor, nie wiem skąd pomysł o 3, chyba się magiczna kula rozkalibrowała. Gdyby było więcej, to raporty by były zasypywane listami intencyjnymi, proste.

W kwietniu za to było 3, później 2 inwestorów, a skończyło się na żadnym.

Poza tym nie lubię dyskusji gdzie moje argumenty są oparte na raportach i twardych danych z notowań a ktoś ze mną dyskutuje zmyśloną "wiedzą wewnętrzną", wyciągniętą znikąd i popartą tym, że niektórzy niby "wiedzą więcej". Już wielu takich magików, co to wiedzą więcej niż inni na tym forum widziałem. Tyle wiesz i kurs strzeli w górę na pewno, to kupuj, kupuj, nie trać czasu, jakoś nie widzę cię na popycie. Co za bzdury.

Jak by ktoś chciał kupować, to by był jakiś popyt i nowe zlecenia składane po raportach o 20gr., a tak nie jest.

Kurs nie jest "dołowany", bo na razie była tylko akcja bicia go w górę, spada sam, bo nie ma chętnych na kupno, nawet słabo zorientowani na giełdzie to na pewno widzą.

To, że akcjonariusze kupowali po obecne 70gr. nic nie znaczy, widać tylko, że chcieliby aby poprzedni kurs wrócił ale nikt nie chce kupować. Poza tym kurs był i dużo wyższy kiedyś, na giełdzie to żaden argument.

W każdym razie rozumiem oczywiście chęć sprzedania akcji z zyskiem przy kupnie 70gr.-1zł, ale fakty są inne i można się z nimi pogodzić i zmniejszyć stratę, albo nie pogodzić i czekać nawet i do 1 gr., prawo giełdy i każdego akcjonariusza.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.