Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Na lst - niejaki kazik też tak pisał przy 1,14 bo się przestraszył obsuwy z 1, 25 na 1,14. Trochę pozygzakowało i dziś 1,89. Tu tez może pozygzakować, a ja na razie widzę flagę i tyle. AD na rekordach, obroty na tej korekcie małe, pakietówki chodzą po 9,50, wskaźniki się schłodziły Odważni mogą oczywiście ryzykować skoki, bo może poleci gdzieś w okolice 8,70, ale ja jestem tu na długo i mam średnią poniżej ok 5 mimo że dobierałem i wyżej. A mam taką średnią bo nie skaczę tylko na spadkach dobieram.
Nie wydaje mi się żeby to był koniec tego ruchu, a przerwa jest wskazana.