~jarek

witam, mieszkam i pracuje za granica. Ostatnio pochowalem Mame, przed NIa zmarli Rodzice zony.Popadlem w tarapaty finansowe gdyz koszt biletow lotniczych dla 5-osobowej rodziny w sezonie urlopowym byl dla nas ogromny.Na pogrzeb Mamy lecielismy juz tylko my, dzieci zostaly w domu, bo po prostu nie mielismy mozliwosci kupic biletow dla wszystkich. Rodzenstwo moje i zony dostalo pieniazki za smierc bliskich my nie gdyz nie mieszkamy w Polsce. Ktos doradzil mi bysmy wykupili polise na zycie z klauzula, by dostac pieniadze za smierc Rodzica/ Tescia. Zastanawiam sie czy tego nie zrobic, bo Ojciec ma juz 67 lat i boje sie myslec co bedzie gdy umrze, a ja znowu nie bede mial na bilety, o pomniku nie wspomne(juz teraz chcieli kupic pomnik, a nie mam z czego sie zlozyc) Jakie ubezpieczenie wybrac ?Mam 43 lata, zona 42. prosze o pomoc, pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.