~GMBH

Ja powiem tak nie jestem już akcjonariuszem tej spółki bo uznałem że po prostu są ciekawsze podmioty ale należy się kulturalnie pożegnać . Uważam że spółka poczyniła duże postępy w jakości oferowanych przez siebie produktów . Mam białego nexta i nic mi nie migocze ,nie grzechocze ,oraz nie bulgocze . Telefon jest bardzo dobry . Te opowieści to prawdopodobnie snuje głównie konkurencja , która widocznie poczuła się zagrożona że ich produkty są po prostu gorsze na tej półce cenowej . Ja mam taki zwyczaj że kupuję towary które nie cieszą się dobrą opinią i wiecie co nic mi się nie zepsuło . Otóż marketing bogatych firm umożliwia sprzedaż produktów z bardzo dużą przebitką(ogromne pieniądze łożone na reklamę) , że to niby co droższe jest lepsze . G.owno prawda . Po prostu małych firm nie stać na reklamę telewizyjną w najlepszym czasie antenowym a i czarny pijar dokona reszty . Chcecie przepłacać Wasza sprawa . Ciekawe co jeszcze wymyślą . Może w pudełku były wymiociny zamiast telefonu ? Pozdrawiam życząc tej firmie jak najlepiej .

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.