Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2013-10-25 o godz. 20:11 ~wkrotce napisał(a):
> nie doceniali spółki
myśleli, że z takim potencjałem po ,20
> bedzie chodzic
kupią po dwa trzy złote
Witam - ładnie wytrzymaliście dziś ciśnienie - musiałem dokupować po 0,38 0,39 i takie groszowe ilości dalej będzie tylko łatwiej a kurs - 1,5 zł do końca roku spokojnie
teraz będzie wam łatwiej chłopcy - będę jego kolejnym stabilizatorem a prawda jest taka że
macie w ręku perłę - inaczej bym jej nie kupił - spółka ma ogromny potencjał i pieniądze już pewne i chociaż będą tu pisać pierdoły nie dajcie się zwieść - DEP ma świetlaną przyszłość
owszem - jestem nadęty i zarozumiały bo stać mnie na to:)
myślący pewnie się domyślają kim jestem
a mnie nie zależy żeby się ujawniać - nie teraz przynajmniej
na flu - niestety moja zabawa skończona więcej dokupić nie mogę bo moje nazwisko trafiłoby niedługo na listę akcjonariuszy a na tym bardzo mi nie zależy- alternatywą jest właśnie dep, lst i inne spółki tego typu i jasne że oscylatory nie wychłodzone wbrew bzdurom jakie pisałem wczoraj - sygnał zakupu jest silny a akcjonariusze pierwszą małą bitwę wygrali broniąc kursu:)
pozdrawiam myślących i życzę udanego weekendu