Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
sluchajcie, "troche" z innej beczki bo sie nakręciliscie na obsmarowywanie komus pupy, bo akurat sie nie zgadzacie z opinią, zamiast tez cos pożytecznego napisac.
no ale moze mnie pomozecie :P, na co liczę
Zostalo mi jeszcze 34tys. (sąsiadowi tez pewnie ok 15-20tys. i troche w jego imieniu tez prosze o pomoc) sztuk tego czegoś i chcialbym je odsprzedac z oczywistych wzgledow. Nie moge od razu puscic bo kurs poleci i na tym tylko licho wyjdę. Chce ktos moze? interesuje mnie kurs 3,65 za calosc (taki sobie kupująć zakładałam) i moge wtedy spokojnie opuscic ten lokal bo srednia wyjdzie mi powiedzmy ok, no ale najwazniejsze ze nie bede musiala juz na to patrzec i denerwować czy zdąrze...zakopac.zapomniec. nizszy tez wchodzi w gre (dla lubiących negocjacje) bo ju zsiedze troche na tym wiec nic sie nie stanie jak mniej zarobie. wazne zeby sie pozbyc w miare sensownie
jak czytam sa tacy ktorzy wierza w spolke itd, wiec na pewno troche akcji im sie przyda.
jak ktos reflektuje to niech powie, bo tak będe musiala to po trochu utykać, a nie mam za zbytnio czasu ://
dzieki serdeczne!
BG