~były leszcz

he he he he twoje rozumowanie opiera się na takim schemacie skoro masz kredyt na dom - mega dług prywatny - to nie będziesz jeżdził samochodem ponieważ twój popyt na paliwo spadł i będziesz jeżdził autobusem 20 km. w jedną i 20 km. w drugą stronę ............???
ty zupełnie nie rozumiesz co spółka Onico chce zbudować ale na szczęście to ty nie rozumiesz ..... co do szampana to w zeszłym roku obchodziłem dwa razy sylwestra , dwa razy mijała mi godzina 12 he he he ..........i to było z uśmieszkiem .
Jak to możliwe ??? Jak masz pieniądze to możliwe ??? A masz ???
Jak masz to wystaw mi swój pakiet powiedzmy po 100 pln, między 9.30-10.00 to może nabiorę do ciebie szacunku a potem ja wystawie tobie swój, zawsze plus jedna akcja chłopczyku celem potwierdzenia że to ja he he he ................ żegnam pana

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.