~Gosc

@ wedrowny - masz pelne prawo watpic w dobre kwartaly bo a)spolka ma momenty prosperity i momenty bardzo slabe b)portfel na 2014 nie jest zbudowany. to nie jest forum piewcow i3d tylko forum inwestorow i nie ma oczekiwan, ze wszyscy beda za spolka.

natomiast problem jest inny - chocby spolka podbila "caly swiat i zwiazek radziecki" to i tak bedziesz ja krytykowac. a to za prezesow, a to za nasdaq, a to, ze wielczke trzeba odjac itd itp. to powoduje, ze Twoje intencje sa niejasne i jednoczesnie jestes kompletnie niewiarygodna. obraz z wpisow jawi sie taki, ze bardzo Ci zalezy na tym by i3d poszlo na dno. i wszyscy traktuja Cie jako upierdliwego forumowego trolla

jesli wiec choc troche chcesz byc opiniotworcza to musisz przemyslec podejscie. podpowiem Ci - jak cos spolka zrobi dobrze, to warto pochwalic. wiem, wiem, nie ma takich rzeczy. i tutaj Ci tez podpowiem - ASP w lodzi, kontrakt za banke na pare miesiecy, majstersztyk. mozesz smialo chwalic!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.