Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ja tutaj bylem przed likwidacją czyli przy kursie 40-60 gr, nie zdążyłem uciec, byłem też jak było 10 gr z pełnymi gaciami ale od 20 uśredniałem mocno jak było info o inwestorze. Dzisiaj wyszedłem ze wszystkiego już na duży + , nie wiem czy dobrze czy źle. Pewnie można będzie jeszcze dobrze zarobić ale nadal nie ma konkretów. Tak samo było kiedyś z ASGold wszystko super i inwestor się wypiął , tam niby była kara umowna 1 mln zł , których i tak Drewex nie otrzymał. Tu nie ma żadnych kar i w każdej chwili inwestor może zrezygnować. Nie wiadomo też co to za inwestor, przy takim kursie dla mnie ryzyko już za duże tym bardziej że wskaźniki już ładnie zagrzane.
Życzę dalszych wzrostów i pozdrawiam starych akcjonariuszy drewex
pewnie się jeszcze tu spotkamy;)