Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
sprzedałem gniota , za 55 gr trochę żałuje wcześniej miałem ustawione 57 gr , 2 gr: heheh
sprzedałam ponieważ rok jestem na tym gniocie , i wiem że tu nic nie , wartość księgowa nawet na minusie : ) zdajecie sobie sprawę na jakiej podstawie inwestor dostaje akcje ?
pożycza jeden milion pod zastaw nieruchomości na 12 % za tak niski procent dostaje dodatkowo nie odpłatne akcje:)
o to cytat z raportu
zaoferował do nieodpłatnego objęcia 971.098 warrantów subskrypcyjnych serii D, uprawniających do objęcia 971.098 akcji zwykłych na okaziciela serii H emitowanych w ramach warunkowego podwyższenia kapitału zakładowego Spółki.
moim zdanie w poniedziałek będzie atak na 60 - 62 gr , radzę przemyśleć , na układ z wierzycielami spóła ma 6 miesięcy , zawirowań będzie mnóstwo :) na gpw jest mnóstwo okazji , są wzloty i korekty , ja na tym syfie siedziałem prawie rok , wszedłem za 50 tys , przy 48 gr nie sprzedałem za 60 , 55 aż w końcu pół oddałem za 33 gr , spólka momentami była na 10 gr :) tutaj jest typowy atak spekulacyjny :) to tak jak byście grali na forex :) życzę wszystkim mega wzrostów mnie już tu nie ma , i na pewno nie wejdę przy żadnej kwocie :)