Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja nawet wolalbym resplit bo gdyby teraz scalili 25 akcji w jedna to milibysmy jakies 25 mln akcji a cene wyjsciowa 25 groszy co przy takim free flocie spowodowaloby ze kurs szybciutko powedrowalby na 2 zl bo upadlosci juz nie ma a ja nie sprzedam po groszu bo bralem po 13 przed splitem wiec mam papier praktycznie za pol grosza na obecna chwile wiec nawet jakby resplit zrobili to nigdy juz ponizej 25 groszy nie bedzie.Ja mam czas poczekam cos czuje ze za te kilka milionow akcji ladny grosz bedzie a w przyszlym roku wycena bedzie o wiele lepsza.