Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
pewnie,że ipo było potrzebne do wyciągnięcia kasy isfinalizowania swoich założeń przez ukrainców,,zadłużenie duże ale westa dużo inwestuje,a bez kredytów sie nie da,akumulatory bardzo dobrej jakości,westa zaopatruje 3/4 byłych republik radzieckich,,po podpisaniu umowy stowarzyszeniowej otwierają sie nowe drzwi i pod to powolny mozolny zbiór nie wywołując eufori,,przeskoczymy złotówkę i pójdzie dalej szybciej,,ja widzę duży potencjał w tej firmie,jestem tu ponad 1,5 roku ze średnia bliżej 3 złotych,,postawiłem wszystko na jedna kartę ,do konca listopada 2013r przekonamy się czy było warto,pozdr