Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2013-09-29 o godz. 10:00 ~Młot Thora napisał(a):
jak 230 przebije to faktycznie możesz dokupywać
aha bye the way
jeśli to że jesteś szczęśliwy
bo kupiłeś taniej ma być argumentem za dalszymi wzrostami
to powodzenia
===
Pozwoliłem sobie porównać ITG do spółek notowanych na trochę bardziej rozwiniętym rynku kapitałowym niż ten warszawski. Pod ocenę wziąłem wybrane wskaźniki związane z analizą fundamentalną. W efekcie okazało się, że ITG za ostatnie 12 miesięcy powinien przynieść stopę zwrotu nie mniejszą od 41,25 %. Z dostępnych zestawień wynika, że przyniósł 131,27 %. Za ostatni miesiąc to 12,37 % a za ostatni tydzień to -1,27 %.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
ps. Ewentualnym wielbicielom spamowania i wciskania bredni oraz oszustom i skrybom odradzam jakiekolwiek zaczepki. Na ścierwa mam włączony ignorek-olewatorek.