Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
@Zorientowany
Widzę, że facet jesteś rozsądny i ok, to mi się podoba...a co do mojego nicku to mam zasadę, że na każdej spółce na której jestem lub byłem albo będę mój nick wiąże się z nazwą spółki dlatego na Redanie byłem redek a na Polmedzie-Pom. Zobaczymy jak to wszystko się rozwinie, w każdym razie ja czekać na wyniki nie lubię, bo już najczęściej jest pozamiatane...jakbym Redanu nie kupił poniżej 1 zł w wyniku obserwacji ponadprzeciętnych wolumenów to przy dogadaniu się z bankami miałbym 40% mniej niż dziś, a przy publikacji wyników 60% mniej mimo że była strata, ale mniejsza niż przed rokiem...a zaznaczyć trzeba że co do ratingu obu spółek to Redan ma rating najniższy z możliwych czyli D a Complex B- więc jest w o wiele lepszej sytuacji niż Redan, który od dołków urósł prawie 200%. Oto cała giełda,pozdrowienia