~Lancet

Kol. ~ja, ja w tej cenie dobierając, niestety uśredniam wciąż do góry, dlatego robię to małą łyżeczką. Pisałem, że dokupiłem 100 tyś akcji w przedziale 1,60 - 1,52 i niestety też uśredniłem w górę. Ponieważ mam jeszcze sporo kasy ze sprzedaży 200 tyś akcji w przedziale 1,70 - 1,80 to na brak kasiorki, jak się kol. wyraził nie narzekam. Nie wiem czy niestety, czy stety ale ilość akcji poprzez zakupy małą łyżeczką mi rośnie i mam już ponad 370 tyś. Taka karma.!!!
Ja nigdy całkowicie nie pozbywam się kasiorki i oczęta mam niezbyt duże, przenikliwe o niebieskim kolorze tęczówek tak, że nie wiem czy jestem w kol. typie.
Na koniec i coś o perłach. Za Nowym Testamentem z dedykacją wskazując kol. ~ja , na jego obłudę - nie dawajcie psom tego co święte, nie rzucajcie swych pereł przed wieprze, by ich nie podeptały nogami i obróciwszy się, nie poszarpały was samych.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.