~sorki

Szczerze mówiąc to faktem jest, że nie czytałem całości, właściwie to po Twoim poprzednim poście pomyślałem że to próba manipulacji, ot taka chęć znalezienia kogoś do kupna wystawionych już akcji przeczuwając rychłą korektę - tak więc cofam swoje wcześniejsze pochopnie wysnute podejrzenie o manipulanta. Źle Cię oceniłem za co przepraszam.

Tak już niestety mnie forum skarciło srogo na kilku spółkach, że już czasami paranoi dostaje jak widzę nowe wpisy na forach w momentach zwrotnych kursu podczas sesji - włącza mi się wtedy antykonformizm nakazujący pojmowanie wypowiedzi odwrotnie do tego co napisane.

Może to efekt złego doboru spółek, na których ludzie już potracili resztę skrupułów chcąc się choćby częściowo ze straty wygrzebać idąc po trupach lub czas na jakiś odpoczynek, bo umysł łapie wybiórczo i niewłaściwie przetwarza informacje.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.