Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
na Twoim miejscu z uśredniamiem bym się wstrzymał. nie znam się za bardzo na analizie technicznej, ale według mnie Mennica jest w trendzie bocznym:
https://www.bankier.pl/inwestowanie/gielda/narzedzia/ispag/java.html?szer=1024&wys=738
jeżeli wyjdzie dołem, to jeszcze będziesz miał okazję korzystniej uśrednić, jeżeli górą to zaczniesz odrabiać straty. Sam nie wiem. Ja kupiłem teraz za 15, także o uśrednianiu jeszcze nie myślę.