Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Hygienika.
Moim zdaniem: "Der Zug ist schon abgefahren".
Masz trzymaj, a najlepiej zajmij pozycję do wyjścia.
Mnie ta spółka przestała interesować fundamentalnie, a na obserwację kursu minuta po minucie nie mam czasu. Nawet nie czytałem jej ostatniego bilansu. Przy C/Z 13 uważam, że trzeba zrobić: Pa, pa! Nawet, gdyby się ten wskaźnik miał podwoić. Nie mam czasu, możliwości, ani ochoty śledzić, czy kurs rośnie z powodu stymulanta, czy zaufania rynku.
Mnie by zainteresowała taka Hygienika II - spółka po przejściach, gdzie zobaczę w bilansach i komunikatach, że sanacja się udała.
Nie znajdę, to kasa wyląduje w banku na koncie. Nie mam parcia, aby coś koniecznie posiadać w papierach. Tak jak w pokerze - nie przy każdym rozdaniu warto wchodzić do gry.