Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Także poszukuje opinii o Optimie. Pracowałam na kilku programach księgowych ale z Optimą nie miałam okazji zapoznać się dokładnie.
Ponieważ planuję zmianę oprogramowania a widzę, że sporo osób źle wypowiada się o Optimie, prosiłabym o opisanie konkretnych problemów- będę mogła porównać ze znanymi mi programami.
Czy błędy/problemy dotyczą samego księgowania, definiowania schematów, wykonywania kompensat, sporządzania deklaracji VAT-7,, amortyzacji, fiskalizacji??
Proszę o konkrety.
Z góry dzięki :)