Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Odpowiem tymi samymi słowy: faktycznie trzeba być znawcą AT żeby NIE WIDZIEĆ, jak podąża kurs od czerwca :)
A co do liczby akcji, no cóż, jakie rwanie na info, takie sypanie.
Dziwne tylko, że ujawniają się zniecierpliwieni, a jakoś nie ustawiają się wyżej i wyżej chętni :))
Powiem Ci jeszcze coś, bo obserwuję temat i mam wieści z mail i telefoniczne, sporo tego towaru czeka na wysypkę przy lada okazji. Jak jej nie będzie, to i tak poleci. Nie życzę tego nikomu, bo co mi po ludzkich nerwach, ale nie zmienię też sytuacji.
A jak chcesz poznać moje inwestycje? Na stary adres mogę puścić, no problem.