Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Moge sie z toba zalozyc kowalku czy jak tam chcesz o drugi pakiet podprogowy nieh meenas umowe przyszykuje .
Trafie do czyscia a ty do piekla z tymi setkami akcji bo kto kupi , ciebi nie sta cgolodupcu na dokupienie do 5% z ta resztka jaka ci zostala misiu
Z obracania powiedy rodzinie ze nic nie bedzie przez kolejne kilka miesicy to ci gwarantuje nie tak jak mecenas pakiet podprogowy po przeliczniu
NIKT CI ENIE BEDZIE UTRZYMYWAL ANI ANIOLA ANI RESZTA TU FRAJEROW TU BRAK NO MOZE PO ZA TOBA KOLO
NIEZLE SOBIE TO WYMYSLLES Z TYMI 10 000 000 ZL mozesz POMAZYC dostaniesz najwyzej kilkanascietysiecy pocalujesz stol i koniec gry
FIKAJ FIKAJ KOZIOLKI PRZED LUSTRE A JAK CI SI JAKIMCUDEM UD AZEBRAC TE 5 % to ci odpale twoja dole baz pewny bo mi si etez bedzie nalezalo nic nie robiac
a teraz jak chcesz uwal kurs mam to w qupie jak ciebie i twoj pakiet
JAK SI ENIE PRZEKONALES TO SI EPRZENASZ TRZYMA MNIE TO ZE WPIE..LISZ WIECJ TU MISIU