Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Puknij sie w końcu w ten kwadratowy łeb bo już Cię czytać nie można. Prezes i RN nie są od zabaw na rynku a rozwijania spółki.
Dla Ciebie to każda informacja ze spółki jest po to aby wywalić akcje.
Niestety dla Ciebie jest to tylko czcze gadanie bo żadna z informacji podanych przez zarząd nie wpłynęła ani negatywnie ani pozytywnie na kurs.
Tutaj wszyscy czekają na informacje o dostępie do linii kredytowej wliczając w to fundusze. Bez tego ulica nie ruszy kursu choć myśle spekulacji ie nie byłoby to problemem.
Żałuje trochę ze spolka nie podała w komunikacie ze projekt powinien zakończyć sie do końca roku bo wtedy nie miałbym pożytku z pisania tutaj.
Tak na marginesie mnie tez cała ta sytuacja wkurza i ta akcja z działka, choć wiem, ze to prawdopodobnie pod inwestycje w hotel/spa to nie pasuje mi to do ich planowanej działalności bo mieli zarządzać a nie budować, ale może widza w tym potencjał i tyle.
Ziemia zawsze będzie w cenie szczególnie w takimrejonie więc patrząc chłodnym okiem to jest ciekawa inwestycja przy obecnym rynku bo trzymać kasę na koncie jest bezsensowne.
Dla waszej wiadomości nie wiadomo czy uda sie sfinalizować umowę do końca sierpnia bo spolka czeka nadal na dokumenty. Miejmy nadzieje ze jak okres urlopowy sie skończy to komunikaty sie pojawia i to kilka naraz.