Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja swoje sprzedałem ale jak widze co df wypisuje to widzę że jego wydmuchali na dużo niższym poziomie.To znaczy sprzedał po 12 i jęczy.Ja sprzedałem po 15 i mówię trudno mogłem trzymać nie utrzymałem zdarza się.Najgorsze debile na forum to tacy co nawet jak się mylą to zawsze mają racje df tym trąca.Faktycznie można było sie nabrać na tę podaż bo sam się nabrałem.Teraz wiem że papier jest ściągany i zastanawiam się nad ponownym ryzykiem to znaczy obserwuje co będą majstrować z kursem.