Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
musze pzryznac ,ze jestem całkowicie zaskoczony , odpowiedz na mojego maila uzyskałem ,praktycznie natychmiast
oto pelna tresć Witam,
Sytuacja spółki jest taka jak pokazują dane w sprawozdaniu i jak całą sytuację komentuje tam zarząd.
Jest zatem stabilna i lepsza niż kilka lat temu.
Ktoś akcje sprzedaje ale przecież ktoś też je kupuje, licząc zapewne na zarobek.
Polecam przeczytać dokładnie raport, odnieść go do całej sytuacji gospodarczej w Polsce i Europie, wyrobić sobie własne zdanie i nie patrzyć wyłącznie na spekulantów.
--
_____
Danuta Sadko
Kierownik biura zarządu
Tel: +48 684790805
Fax: +48 683743866
Email: Sadko.D@relpol.com.pl
Web: www.relpol.com.pl
Relpol SA
ul. 11 Listopada 37
68-200 Żary
Polska