~Gerg

Misiu, to nie o rację chodziło, bo owszem mogliśmy wszyscy sprzedać, i ja tez mogłem ze stratą, i to nie podlega dyskusji, że patrząc tylko poprzez grę giełdową należało sprzedać i dać sobie spokój. Tylko w efekcie takiego podejścia kilku tych panów i pani wyszliby z tego bez szwanku, a to nie pasuje do mnie i osób stojących po mojej stronie. Jak rozumiem, Tobie to nie przeszkadza???

A Skoro kiedyś chciałeś być mesjaszem, trzeba było przekonać akcjonariuszy, w tym głównego. Skoro nie potrafiłeś, to być może i Ty i ex członek RN nie umieliście lub mieliście słabą ofertę, a być może dlatego, że głównemu akcjonariuszowi i Zarządowi chodziło o coś zupełnie innego, niż pozyskanie finansowania na rozwój firmy. I dlatego gnojom bym nie odpuścił. Tylko Ty już nie pomożesz, bo nic nie możesz, czyli tak samo, jak poprzednio.

Ale skoro się włączasz do dyskusji, to znak, że może zmieniasz zdanie i sprawozdanie finansowe w drodze, będzie kiepskie, lub katastrofalne, a po odwieszeniu notowań kupisz akcje za grosze, na co zawsze liczyłeś oferując SMS-ami drastyczną zmianę wyceny......

Stara zasada brzmi kupuj spółki, a nie akcje, a bankruta z patentami zawsze warto kupić za grosze. To lepsza inwestycja niż lokowanie gotówki z Venture w nowe, zupełnie nie znane przedsięwzięcie. A ATON to my znamy, i to jak cholerrrra

Pozdrawiam misiu 12 :), bez urazy

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.