Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ci, którzy sugerują się wpisami drugich na forum przy podejmowaniu decyzji, muszą być niespełna rozumu. Potrafi tu pisać wszelkiej maści drobnica lewitująca w absurdach. Powtarzałem to kilkakrotnie: zetala za wpis np. sms-em i mamy tu czyściutko i kulturalnie :)
Oczywiście masz rację w pewnej mierze pisząc: to jest giełda i tu wszystko jest możliwe. Ja to wiem. Dlatego nie gram roli proroka. Co do moich oczekiwań na niskie poziomy - jak to napisałeś, otóż: "nie oczekuję, nie chcę aby było taniej, nie zależy mi aby było taniej". Rozpoznałem spółkę co do ceny i stąd moim opiniom daje podstawę historia jej notowań, ruchy kursu plus inne wiadome mi przesłanki. A moich wpisów nie ma aż tak dużo jak sugerujesz. Może są na bieżąco, nic więcej :)