Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jakiś wysyp jasnowidzów , czuje że zatrudnionych w Complexie :) Już , już za chwilę obiecujące wyniki za chwilę będzie 1.20 a może nawet 1.30 ..... A w Complexowej kasie wiatr wieje szarpiąc umowami kredytowymi.
Wiecie jak będzie ? Ostatnie podrygi będą polegać na tym że jedyną kasę jaką zarobią to z Celmy na Faktoringu. Faktoringiem załatwią odbiorców którzy na hasło Celma czy Complex będą wyciągać grzbiet jak koty przed rottweilerem.
Sprzedaż łożysk leży przez osłabienie zbytu i przez to że bezmyślny zarząd pozbył się najlepszych pracowników , którzy odeszli do konkurencji. Poza tym produkty Complexu to ciężki chłam który się sprzedawał jak społeczeństwo było głupsze od szpadla.
Jak ten niby Holding utrzyma się dwa lata , to robię imprezę dla wszystkich akcjonariuszy. Wy decydujecie jak długo i gdzie ma się odbyć impreza hahahahah ...
Sory Panowie , wiem że umoczyliście ale nic ja na to.....