Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam 12.08.2013 poniedziałek
Wróciłem siem.Pewnie mnie znów oplujecie.Ale niech Wam tam będzie.
Wróciłem boć to papier,który przy spokojnym inwestowaniu daje zarobić.Nie wierzysz toś kiep
Obserwowałem papier od ok. dwóch tygodni i co .Popatrz jak spółdzielnia i słupy karka
pogrywają na akcjach .Nic tu po Waszych zaklęciach.To obecnie Wy jesteście dawcami
przy zaniżonym kursie.Uwierzcie,że kurs opiera się na Waszym wywalaniu ,bo zjazdy o
parę % to radość dla spekuły i słupów Karka.Nie chcesz tu być to daj sobie spokój z tym
papierem i nie pisz o nędzy,Nikt Cię tu nie zmusza do inwestowania.Młodzi przestańcie
beczeć.Zamiast na giełdę możesz dać pieniądze z kieszonkowego od mamusi na procent
w banku.Masz pewne 3,5 %,boć giełda to nie lokata.
Pozdrawiam starych inwestorów na papierze / nowych też /
siem11
PS serdeczne pozdrowienia dl a XXTRYXX