Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wariat, każdy czeka na znak
ale wiedzmy, że każdy widzi to co chce zobaczyć, a nie to co nastąpi
chyba wrócę tu do gry ... z mały kapitałem ..... ale wrócę. .... oczywiście nie podbiję, ani nie zwalę kursu .... ;)
pobyłem trochę na wig'u ..... kilka spółek już wyżej nie może więc wyszedłem ...
czekam na ostatnie wybicie na dependzie w tym roku (proszę nie mów, że znów się z czasem nie wstrzeliłem)
widzę, że ost. dep kołuje pomiędzy 37 -42 gr ... w sumie to ok 12% -.. nienajgorzej!
lecz tu chodzi o coś innego ..... tu chodzi o 1 tydzień, góra 8 sesji na ostrym gazie, gdzie nie będzie czasu na wejście, na jedzenie, na picie, na oddychanie .... to będzie tydzień czarnych nerwów/ połowa z nas osiwieje, połowa lub 80% z nas straci fortunę ... ale część odejdzie z uniesionym czołem i portfelem pełnym kasy .... oczywiście każdemu tego życzę .... /.....pamiętajcie. ... DEPEND zaczynał od dużo wyższego pułapu ... ja zacząłem tu od 2 pln!!! ...... teraz już to wyleczyłem i jestem na plus ... ile ? nie ważne ....:) pamiętamy kilka jazd powyżej 52 gr ... potem lądowanie .....
WARIAT .... sorry, że Ci może znów nie odpiszę .. ale żadko zaglądam na forum ... które niejednokrotnie jest miejscem sporów, kłótni, wyzwisk i niechcianych opisów..
pozdrawiam sn77