nwa

ostatni raz Ci napisze.

nie bede Cie przekonywał do zakupu. nie kupuj. nie warto.
osobiscie nie chce miec takiego czlowieka w akcjonariacie.

jakis czas temu piales z zachwytu jak posiadales akcje, wtedy widziales perspektywy teraz nie.
jestes jak chorągiewka i żal Ci dupe ściaska bo sprzedałes na takim poziomie gdzie teraz nie masz szans zeby to odkupic nie przeplacajac.
co z tego ze moze jeszcze bedzie to trwalo oir roku jak insynuujesz. na EEX ktos 2,45 roku temu kupujac po 1 pln ( znam taka osobe) sprzedala po 8 pln a gdyby byla cierpliwa to dzis mialaby 3000%. pokaż mi gdzie skacząc po spolkach zarobisz tyle w niecale 3 lata. kazdy inwestuje jak chce. ja tu moge siedziec nawet i 5 lat i nic Ci do tego. zarabiam na życie gdzie indziej a to jest moje hobby.

niegdy nie znajdziesz wytlumaczenia dlaczego pomimo dobrych informacji kurs nie rosnie. moge dac Ci dziesiatki przykladow z głownego rynku.

bylem na walnym i poznalem prezesa ale nie wiem wiecej niz wy. tutaj nie ma lepszego traktowania róznych ludzi. dzieki temu, że poznałem prezesa jest mi latwiej z nim rozmawiac i jak mam watpliwosci to jesli moze to mi je tlumaczy.

przestan sie wyslugiwac innymi, zeby Ci pisali dlaczego to i tamto. wez telefon w reke i zadzwon, chyba ze jestes lamusem, ktory tylko duzo krzyczy a sam nie potrafi nic zrobic. żalisz sie tylko na forum jak baba i rzygać mi sie już chce od tego twojego lamentu.

gielda nie jest dla Ciebie bo tu trzeba miec jaja i czasem przyznac sie przed samym sobą ze popelnilo sie blad. Jak trace kase na gieldzie to mam pretensje do siebie a nie calego swiata.

jak ja nie lubie takich ludzi.
zawijaj sie stąd a nie marudzisz non stop. nikt Ci nie kaze tu inwestowac. ja Cie nawet prosze. NIE ROB TEGO

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.