Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
działka,
zastanów sie chłopie co Ty piszesz... wyprowadzenie kasy ze spolki...??
a co oni jakies długi mają, żeby ktos miał im to zabrać?
czy wzieli kredyt zeby to kupić?? NIE, kupili za gotówke a to wam sie nie podoba.
napisali, że ta inwestycja przyblilża ich do celu., a wy że choinki tam beda sadzić :)
czasem jest to smieszne, ale czasem zastanawiam sie jaki jest niektorych poziom inteligencji badz zniewiescienia aby pisac takie rzeczy i osmieszac sie majac nadzieje, ze ktos im sprzeda nizej niz oni sami sprzedali.
ludzie troche godnosci.
widze ze akcjonariuszom w polsce naprawde cieżko dogodzić.. co by spolka nie robiła to i tak wam źle..
inwestycja w grunt w czasach kiedy ziemia jest duzo tansza niz jeszcze 5 lat temu i tez zle.
wy wielcie najlepiej co spolka moze zrobic z tą inwestycją przecież jestescie dużo mądrzejsi niż RN spolki Depend,
szkoda mi czasu na pisanie tutaj i czytanie tego co akcjonariat ma do powiedzenia bo i tak wspolka to bankrut, robi przekrety, wali akcjami w rynek itd...oczywiscie nie pisze ty o wszystkich bo jest kilka osob, ktore maja ciekawe przemyslenia ktorymi sie dziela z innymi.
mi sie już ulewa od czytania tych bzdur, ktore tu wypisujecie.
nie bede sie juz tutaj udzielał przynajmniej przez dłuższy czas bo szkoda mojego czasu.
życze Wam powodzenia w inwestycjach z takim podejsciem.