~zarobas

Z tymi akcjami jest jak z rzutem monetą, przez 1,5godz ponad -8%, a rośnie jak chleb w garsci, kilka dni. Ostatni spad można było chociaż sobie wytłumaczyć rozwiązaniem umowy, a teraz nic, jakiś kaprys. Spojrzałem na zlecenia i wqrza mnie to, że mimo tego, że kurs jest 1,18 to ktoś wystawia do sprzedaży po pare akcji po kursie 1,14 to jest głupota, ale może ktos kupi i będzie wyświetlony niski kurs i zaczął sprzedawać po takiej cenie, nie wiem. Prognozy są w cenie, więc zeby przebiło te 1,37 to muszą być naprawdę dobre.
Może być jeszcze tak, że zwalą do 1zł i pojdzie na ok. 1,40 po wynikach i będzie 40%zaroku i nie potrzeba przebijać zadnych poziomów. Np polimex idzie w góre 2gr jak przedłuża o miesiąc im spłate odsetek od kredyty bo na raty nie mają, a tutaj bez powodu spada a jak rośnie to jakby chciało a nie mogło. Rozczarowała mnie ta spółka.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.